«Ηλιαχτίδα» το δισκογραφικό ντεμπούτο του Φώντα Μπάμπαλη

 


Η Real Music Greece σας παρουσιάζει το νέο τραγούδι του Φώντα Μπάμπαλη!

Τιτλοφορείται "Ηλιαχτίδα" και είναι σε στίχους και μουσική του ίδιου του Φώντα Μπάμπαλη.

Ο Φώντας Μπάμπαλης από τα 16 χρόνων άρχισε να δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση της μητέρας του ένα παλιό κουτούκι όπου εκείνη την εποχή είχε γίνει στέκι καλλιτεχνών και φοιτητών ακούγοντας μουσική από το παλιό jukebox και από διάφορους θαμώνες μουσικούς ξεκίνησε και αυτός να μαθαίνει κιθάρα και να ενσωματώνεται στις μουσικές παρέες.

Με μια κιθάρα από τραπέζι σε τραπέζι δημιουργούσε μια μαγευτική ατμόσφαιρα στο θρυλικό κουτούκι της Μαγκουφάνας!

Στα 18 πήγε στρατό οπού έγινε δόκιμος αξιωματικός και έπαιξε μουσική στην λέσχη αξιωματικών στο Ναύπλιο και μετέπειτα στο μαγαζί 'θέατρο’ στην Αλεξανδρούπολη

Στα σχολικά του χρόνια είχε ασχοληθεί με το θέατρο και επένδυε μουσικά ερασιτεχνικές παραστάσεις όπου έπαιζε και ο ίδιος.

Μετά τον στρατό ακολούθησε θεωρητικές σπουδές επάνω στην μουσική και έκανε μαθήματα ορθοφωνίας και κλασικού τραγουδιού.

Στην Αθήνα πειραματίστηκε, έπαιξε και τραγούδησε σε πολλές μουσικές σκηνές και μεζεδοπωλεία.

Επιπρόσθετα συμμετείχε στο φεστιβάλ Τρικάλων και μετέπειτα πήρε μέρος στο Ελλάδα έχεις ταλέντο όπου διαγωνίστηκε με αξιόλογους καλλιτέχνες σε διάφορα μουσικά show.

 Έχει γράψει αρκετά τραγούδια σαν δημιουργός και τώρα κάνει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με το τραγούδι ‘’Ηλιαχτίδα’’.

Με το συγκεκριμένο τραγούδι θέλει να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα ότι όλα τα πράγματα σε αυτή ζωή αλλάζουν σαν τον καιρό ακόμα και ο χαρακτήρας του ανθρώπου όταν συναντήσει το φώς.

Το νέο του τραγούδι είναι διαθέσιμο στο κανάλι της Real Music Greece και στις μεγαλύτερες ψηφιακές πλατφόρμες του πλανήτη για download και απεριόριστο Streaming!



Νεότερη Παλαιότερη