Ellika Real Estate: Ο Βασίλης Αξαρλής, ο Χρήστος Αξαρλής και οι συνεργάτες τους γιόρτασαν τα 20 χρόνια

Επώνυμο κόσμο από όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους προσέλκυσε η γιορτή των 20 χρόνων του Ellika Real Estate!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, η γιορτή των 20 χρόνων λειτουργίας του Ellika Real Estate στο Clumsies στην Αθήνα με όλο τον κόσμο να εύχεται και στα επόμενα 20 χρόνια Επιτυχίας!!

Ο Βασίλης Αξαρλής, ο Χρήστος Αξαρλής και οι συνεργάτες τους γιόρτασαν και μοιράστηκαν στιγμές με τους καλεσμένους τους, την ξεχωριστή αυτή μέρα, σβήνοντας τα κεριά της τούρτας που ήταν κομψά διακοσμημένη με το σήμα του Ellika Real Estate.

 Καλεσμένοι όλοι όσοι πιστεύουν στην όμορφη και ανοδική πορεία του γραφείου, Καμπούρης Κυριάκος Partner της IMS, Μοσχονάς Κωστής Event Director | Rm International, Περδίκης Τάσος General Manager του μεσιτικού γραφείου Praxis, Αγγελάκης Άκης, Business and Life Coach, Μπαλτάς Πάνος - Property Sales Manager XE, Νασιόπουλος Αντώνης- Πολιτικός Μηχανικός, Κορίκης Κωνσταντίνος Digital Strategist και πολλοί άλλοι.

Η φετινή χρονιά αποτελεί ορόσημο για το γραφείο του Ellika γιατί εκτός από τα 20 χρόνια επιτυχίας το γραφείο έχει ετοιμάσει πολλά νέα προγράμματα και έχει μπει πολύ δυνατά για ακόμα μια φορά στις αγοραπωλησίες ακινήτων!

Ο Βασίλης Αξαρλής ξέρει πολύ καλά να έχει συνεργάτες που είναι οικογένεια και όπως δηλώνει και ο ίδιος «Είναι σημαντικό να περιβάλλεις τον εαυτό σου από ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν».

Νεότερη Παλαιότερη